Alternatív csomagküldő szolgáltatásunk költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál webáruházak és interneten értékesítő cégek számára. Szolgáltatásunknak köszönhetően, partnereink ügyfelei egyszerűen, kényelmesen, vehetik át rendeléseiket igazodva napjuk menetéhez.

A Pick Pack Pont partnereként vállalkozásuk azokat a potenciális vásárlókat is elérheti, akik bár a termékeiket vonzónak találnák, de kevés a szabadidejük, vagy a klasszikus futárszolgálatok számukra esetlegesen magas árai miatt, más esetben elállnának a kiszállítástól, így egyúttal a vásárlástól is.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről választásuknak megfelelően sms-ben, és / vagy e-mailben értesítőt küldünk ki, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésre. (7 naptári nappal meghosszabbítható a Webshop vagy Vásárló kérésére) A Pick Pack Pont rendszere webáruházak részére logisztikai szolgáltatást biztosít (az előre meghatározott csomagolásban és lehetséges méretekben érkező csomagok szortírozása, szállítása, nyomon követése, átadása stb.), míg vásárlóik felé egy dinamikusan elérhető, átmeneti postafiókként funkcionál.

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén.  Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások.

Pick Pack Pont-on történő átvétel, fizetés a helyszínen (fizetés átvételkor a Pick Pack ponton, bankkártyával vagy készpénzzel):

Termékek súlya Szállítás díja
0-3 kg, 20X30X10cm 1092
3-10 kg, 30x30x30 cm 1156
10-15 kg, 50x50x50 cm 1219
15-20 kg, 60x60x60 cm 1283